Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Oružani sukob u Republici     Hrvatskoj1991 - 1995

Početna stranica

Pravila privatnosti

< prethodna stranica

Ovo je samo izvadak iz naših pravila privatnosti. Kompletan tekst pravila privatnosti dostupan je na engleskom jeziku.

Internet izdanje

Međunarodni odbor Crvenog križa (MOCK) ili nadležna nacionalna društva Crvenog križa i Crvenog polumjeseca mogu na internetu objaviti pouzdane popise nestalih osoba i njihovih obitelji nakon što se takvi podaci provjere na terenu, a obitelji nestalih daju suglasnost za njihovo objavljivanje.

Kada je to u najboljem interesu naših korisnika, a u cilju pronalaženja ili obavještavanja njihovih obitelji, na njemu možemo objaviti imena osoba, bilo da su one ranjene ili mrtve, te slike (bez imena) djece razdvojene od svojih obitelji.

Kada se podaci o Vama i Vašim rođacima objave na ovoj internet stranici, oni, ako je to potrebno i na vaš izričit zahtjev, još uvijek mogu biti izbrisani ili izmijenjeni, ali se ne mogu izbrisati ili izmijeniti podaci koji se mogu pojaviti na drugim internet stranicama ili u medijima.


Koji se podaci od Vas uzimaju

Većini stranica (kao što su vijesti, informacije o našim uslugama, popisi osoba) možete pristupiti ne navodeći svoj identitet.

Vaše podatke uzimamo samo kada odlučite da:

  • podnese zahtjev, komunicirate sa nama ili prenesete informaciju
  • objavite svoje ime ili ime nestale osobe
  • pretplatite se na jednu od naših internet usluga

Kako koristimo Vaše podatkeHow do we use your information

Podaci o Vama koriste se isključivo radi pružanja humanitarne usluge, poboljšanja naše internet stranice, ili kako bismo mi Vama poslali neku informaciju. Ukoliko nije drugačije naznačeno, ovi podaci se dijele samo unutar MOCK-a, ili se šalju nacionalnim društvima Crvenog križa ili Crvenog polumjeseca. MOCK ove podatke nikome niti prodaje niti ih uz naknadu iznajmljuje.

 
Koliko su Vaši podaci sigurni

MOCK poduzima sve razumne mjere kao bi zaštitio Vaše podatke, ali ne može u potpunosti osigurati da Vašu privatnu komunikaciju nitko nikada ne presretne niti zloupotrijebi.

Stoga Vam savjetujemo da prilikom korištenja ove internet stranice izbjegavate objavljivanje informacija ili slanje elektronske pošte koja sadrži osjetljive informacije koje bi mogle naštetiti Vama ili nekom drugom.


Kontakti

Svoje zahtjeve i pitanja možete uputiti Misiji MOCK u Prištini.

< prethodna stranica