Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Oružani sukob u Republici     Hrvatskoj1991 - 1995

Početna stranica

Autorska prava i uvjeti korištenja

< prethodna stranica

Ovo je samo izvadak iz naše autorske politike i uvjeta korištenja. Kompletan tekst autorske politike i uvjeta korištenja dostupan je na engleskom jeziku.

Autorska prava

Osim ako nije drugačije naznačeno, Međunarodni odbor Crvenog križa (MOCK) zadržava sva autorska prava glede dizajna i sadržaja internet stranice "Obiteljske veze" (familylinks.icrc.org). Bez prethodnog odobrenja od strane MOCK-a, u komercijalne svrhe se ne smiju koristiti niti objavljivati bilo kakvi dokumenti, fotografije, zvučni zapisi, logotipi ili grafika.


Korištenje osobnih podataka

U cilju pružanja usluga vezanih za ponovno uspostavljanje obiteljskih veza, sve osobne informacije (kao što su one o nestalim osobama i njihovim obiteljima, ili o osobama koja su dobro i sigurno, ranjene ili mrtve) mogu se prikupljati ili objavljivati na ovoj internet stranici u najboljem interesu korisnika i uz suglasnost obitelji.

Nije dozvoljeno kopiranje, korištenje, objavljivanje ili distribucija osobnih podataka u ma koje druge svrhe osim u one koje doprinose ponovnom uspostavljanju obiteljskih veza ili razjašnjavanju sudbine nestalih osoba.


Kontakti

Svoje zahtjeve i pitanja možete uputiti Misiji MOCK u Prištini.

< prethodna stranica