Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Sukob u Bosni i Hercegovini1991 - 1996

Početna

Autorska prava i uslovi korištenja

< prethodna stranica

Ovo je samo izvadak iz naše politike o autorskim pravima i uslovima korištenja. Cjelokupna politika o autorskim pravima i uslovima korištenja je dostupna na engleskom jeziku.

Autorska prava

Međunarodni komitet Crvenog krsta/križa (MKCK) zadržava autorska prava na dizajn i sadržaj web stranice za obnavljanje porodičnih veza (familylinks.icrc.org) ako nije navedeno drugačije. Nije dozvoljeno koristiti ili objaviti komercijalno bilo koji dokument, fotografiju, zvučni prikaz, logo ili grafikon bez prethodnog odobrenja od strane MKCK.


Korištenje ličnih informacija

Kako bi se pružile usluge obnavljanja porodičnih veza, lične informacije (kao što su informacije o nestalim osobama i njihovim porodicama, osobama koje su na sigurnom i dobro, ranjene ili mrtve) mogu biti prikupljene ili objavljene na ovoj web stranici u najboljem interesu korisnika i uz pristanak korisnika.

Nije dozvoljeno kopiranje, upotreba, objavljivanje ili promocija ličnih informacija u druge svrhe osim u svrhu uspostavljanja porodičnih veza ili razjašnjenja sudbine nestalih osoba.


Kontakti

Za zahtjeve i upite molimo vas da kontaktirate MKCK u Sarajevu.

< prethodna stranica